NYHET –  HYLO DUAL vid allergi 

HYLO DUAL - Ögondroppar vid allergi!

Smörjande ögondroppar för torra och irriterade ögon. Stabiliserar tårfilmen och lindrar inflammatoriska och allergiska symptom.

HYLO DUAL ögondroppar

Innehåller högkvalitativ hyaluronsyra 0,5 mg/ml och ectoin 20 mg/ml vilket ger lindring av inflammatoriska och allergiska symptom såsom kliande och brännande.
Hyaluronsyra är ett naturligt kroppseget ämne. Den viktigaste egenskapen hos hyaluronsyran är att den binder vatten och därmed både smörjer och bibehåller fukten.
Ectoin är ett ämne som är snarlikt hyaluronsyran genom att även den har en hög vattenbindande egenskap, Ectoin utvinns av mikroorganismer som lever under mycket hårda förhållanden och hjälper dem att överleva i de hårda miljöerna.
Ectoinets roll är att tillsammans med hyaluronsyran öka vattenbindningen i tårfilmen synergistiskt och därmed skapa en fysiologisk barriär mot inflammatorisk irritation i ögat. Samtidigt kommer ectoinet att stabilisera lipidskiktet i tårfilmen som ytterligare skyddar mot vattenavdunstningen.

• Innehåller: Högkvalitativ hyaluronsyra 0,5 mg/ml och ectoin 20 mg/ml
• Hållbar: 6 månader efter öppnandet.
• Helt fri från konserveringsmedel.
• Kan användas tillsammans med kontaktlinser.

HYLO DUAL går att beställa på vår HYLOSHOP – har ni inget inlogg eller glömt bort lösen bara hör av er så fixar vi nytt direkt!

Läs mer på Pigga Ögon >