Om Medilens

Din genväg till marknadens vassaste produkter.

Vi är Nordens största distributör av produkter för kvalificerad ögonsjukvård. Vår ambition är att erbjuda ett noga utvalt sortiment inom ögonkirurgi, diagnostik och produkter för behandling av torra ögon. Vi arbetar tillsammans med leverantörer som erbjuder marknadsledande produkter.

Där urvalsmöjligheter är viktigt, erbjuder vi produkter som är bra, bättre och bäst. Vi är lyhörda för dina krav, behov och önskemål och har kunskapen att hjälpa dig hitta rätt. Den största framgången når vi genom ett nära samarbete där vi får engagera oss i din verksamhet och tillsammans optimera dina resurser.

Våra medarbetare arbetar kontinuerligt med att hålla sig uppdaterade inom den medicinska forskningen och letar ständigt efter nya forskningsrön och innovationer som kan underlätta ditt arbete och förbättra dina resultat.

Vi är navet till en framgångsrik verksamhet där vi informerar och utbildar dig proaktivt för att du ska ha den bästa utrustningen på marknaden.

Vi bistår med kundanpassade produktutbildningar inom våra olika verksamhetsområden, ofta på plats hos dig eller via digitala möten. Vill du öka din egen kompetens tillhandahåller vi bland annat kvalificerad utbildning på plats hos dig. Vi erbjuder även service och reparation av mikrokirurgiska instrument och apparatur från Medilens.

Vi är din personliga kunskapsbärare och samarbetspartner som servar dig med de senaste produkterna, metoderna och innovationerna – kompetenta, tillgängliga och aktiva för din skull.