Lediga tjänster

Vill du bli en del av Medilens?

Har du liksom vi vilja och genuin passion att hjälpa människor med olika typer av ögonproblematik? Vi förser sjukvård, apotek och optiker i norden med ett stort sortiment kvalitetsprodukter från ledande tillverkare och sätter alltid högsta servicenivå i fokus.

Medilens är sedan 1997 ett framgångsrikt företag i ögonbranschen. Vår långsiktiga framgång är beroende av vår förmåga att inge förtroende och göra kunderna nöjda. Därför är det viktigt för Medilens att attrahera, utveckla och behålla kvalificerade, ansvarstagande och motiverade medarbetare.
Vi är verksamma i norden inom Ögonkirurgi & Diagnostik och arbetar där tillsammans med offentlig och privat sjukvård samt inom Torra ögon där vi i samarbete med apotek och optiker erbjuder produkter för att lindra besvär med torra ögon. Med ett gemensamt engagemang för service, kvalitet, hållbarhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid och nöjda kunder.

Årets superföretag 3 år i rad mellan 2018-2020

Veckans Affärer och kreditvärdighetsföretaget Bisnode tar varje år fram listan över Superföretagen. Listan skiljer sig från liknande listor. Det finns ingen jury eller krav på anmälan, utan sammanställningen bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag. Information som noggrant måste viktas och analyseras för att kunna bli jämförbar. Superföretag blir den som har haft bättre tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering än andra jämförbara företag. Det räcker inte att ha en bra utveckling i ett eller två år. Superföretagen har presterat väldigt bra under varje parameter under fyra års tid.

Här nedan publicerar vi lediga tjänster – finns det ingen tjänst att söka för tillfället är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

KAM

Region Stockholm

Till vår svenska verksamhet söker vi nu en ny kollega inom området ögonkirurgi till vårt framgångsrika KAM-team. Vill du vara med och fortsätta utveckla den svenska marknaden inom våra ögonkirurgiprodukter?

Om rollen

I denna tjänst fokuserar du på kunder på universitets- regions- och privata sjukhus och arbetar med ledande produkter riktade mot kirurgavdelningar. De du möter på fältet är kirurger, sköterskor, samordnare och inköpare. Ditt fokus i början ligger på att ta hand om befintliga kunder och på sikt även utveckla affärer med nya kunder. Du kommer också vara delaktig i att ta fram strategiska planer för produkterna i landet och sätta mål utifrån detta tillsammans med ansvarig chef. Erfarenhet från upphandlingar är meriterande.

Du ingår i ett nordiskt team som består av erfarna och kompetenta kolleger och ni träffas kontinuerligt för säljkonferenser och utbildning.

Vi tror att lämplig bostadsort är Stockholmsregionen med omnejd men vi är öppna för förslag. I tjänsten ingår ett 40-tal övernattningar. Du rapporterar till vår Nordic Sales & Marketing Manager/COO.

Sista ansökningsdag är den 15 oktober.

Servicekoordinator

Helsingborg

Är din största drivkraft att ge service i världsklass? Brinner du för att skapa struktur och ordning? Vill du bli en del av teamet i Nordens största distributör av produkter för kvalificerad ögonsjukvård?

Om rollen

I rollen som Servicekoordinator kommer du att administrera och koordinera inkommande ärenden. Du kommer att vara en del av ett mindre team och vårt kontor, som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö, ligger centralt i Helsingborg. Uppdragen är av varierande karaktär och du kommer att arbeta som spindeln i nätet.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära; Administration av reparationer av instrument, ansvar över konsignationslager, hantering av transportskador och returer. Vidare ansvarar du över lokalen och du kommer även ha ett nära samarbete med leverantörer, kunder och säljare.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du är strukturerad, ansvarstagande och är en kommunikativ person. Du har ett serviceintresse och är en god lagspelare. Vidare är det viktigt att du är noggrann och har förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt att du värderar service och samarbete högt.

Sista ansökningsdag är den 8 oktober.