Lediga tjänster

Vill du bli en del av Medilens?

Har du liksom vi vilja och genuin passion att hjälpa människor med olika typer av ögonproblematik? Vi förser sjukvård, apotek och optiker i norden med ett stort sortiment kvalitetsprodukter från ledande tillverkare och sätter alltid högsta servicenivå i fokus.

Medilens är sedan 1997 ett framgångsrikt företag i ögonbranschen. Vår långsiktiga framgång är beroende av vår förmåga att inge förtroende och göra kunderna nöjda. Därför är det viktigt för Medilens att attrahera, utveckla och behålla kvalificerade, ansvarstagande och motiverade medarbetare.
Vi är verksamma i norden inom Ögonkirurgi & Diagnostik och arbetar där tillsammans med offentlig och privat sjukvård samt inom Torra ögon där vi i samarbete med apotek och optiker erbjuder produkter för att lindra besvär med torra ögon. Med ett gemensamt engagemang för service, kvalitet, hållbarhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid och nöjda kunder.

Årets superföretag 3 år i rad mellan 2018-2020

Veckans Affärer och kreditvärdighetsföretaget Bisnode tar varje år fram listan över Superföretagen. Listan skiljer sig från liknande listor. Det finns ingen jury eller krav på anmälan, utan sammanställningen bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag. Information som noggrant måste viktas och analyseras för att kunna bli jämförbar. Superföretag blir den som har haft bättre tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering än andra jämförbara företag. Det räcker inte att ha en bra utveckling i ett eller två år. Superföretagen har presterat väldigt bra under varje parameter under fyra års tid.

Här nedan publicerar vi lediga tjänster – finns det ingen tjänst att söka för tillfället är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.