Lediga tjänster

Vill du bli en del av Medilens?

Har du liksom vi vilja och genuin passion att hjälpa människor med olika typer av ögonproblematik? Vi förser sjukvård, apotek och optiker i norden med ett stort sortiment kvalitetsprodukter från ledande tillverkare och sätter alltid högsta servicenivå i fokus.

Medilens är sedan 1997 ett framgångsrikt företag i ögonbranschen. Vår långsiktiga framgång är beroende av vår förmåga att inge förtroende och göra kunderna nöjda. Därför är det viktigt för Medilens att attrahera, utveckla och behålla kvalificerade, ansvarstagande och motiverade medarbetare.
Vi är verksamma i norden inom Ögonkirurgi & Diagnostik och arbetar där tillsammans med offentlig och privat sjukvård samt inom Torra ögon där vi i samarbete med apotek och optiker erbjuder produkter för att lindra besvär med torra ögon. Med ett gemensamt engagemang för service, kvalitet, hållbarhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid och nöjda kunder.

Årets superföretag 3 år i rad mellan 2018-2020

Veckans Affärer och kreditvärdighetsföretaget Bisnode tar varje år fram listan över Superföretagen. Listan skiljer sig från liknande listor. Det finns ingen jury eller krav på anmälan, utan sammanställningen bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag. Information som noggrant måste viktas och analyseras för att kunna bli jämförbar. Superföretag blir den som har haft bättre tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering än andra jämförbara företag. Det räcker inte att ha en bra utveckling i ett eller två år. Superföretagen har presterat väldigt bra under varje parameter under fyra års tid.

Här nedan publicerar vi lediga tjänster – finns det ingen tjänst att söka för tillfället är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan

KAM til Danmark

I denne stilling har du fokus på kunder på offentlige hospitaler og private øjenklinikker. Kundemålgruppen er kirurger, sygeplejersker, koordinatorer og i nogle tilfælde indkøbere. Du arbejder med førende produkter til øjenkirurgi. Dit fokus i starten er at tage hånd om eksisterende kunder og derefter også at udvide forretningen med nye kunder. Du vil også være med til at udvikle strategiske planer for produkterne i distriktet og sætte mål på baggrund heraf sammen med den ansvarlige leder. Erfaring med udbudsprocesser er en fordel.

Du indgår i et nordisk team bestående af erfarne og kompetente kollegaer og du mødes løbende til salgskonferencer og træning. Vi mener du med fordel er bosiddende i Københavnsområdet, men vi er åbne for forslag. Servicen omfatter omkring 40 overnatninger. Du arbejder med base fra et hjemmekontor og refererer til vores nordiske salgs- og marketingchef.

Ansøg senest 09-01-2023

Order & Logistik assistent

Har du erfarenhet av order och logistik och vill arbeta på ett av Nordens ledande bolag inom ögonvård? Nu söker vi en Order & Logistik assistent för omgående anställning till vårt trevliga huvudkontor i centrala Helsingborg.

I rollen som Order-och Logistikassistent arbetar du med registrering av order, sammanställning av order, plockning av produkter, utleverans och packning där fokus ligger på noggrannhet med många bollar i luften. Du kommer att ha kundkontakt via mail och telefon där hög service är ett ledord.