Torra ögon

Från torra ögon till pigga ögon!

Få rätt hjälp för torra ögon.

Torra ögon kan bero på kost, ålder, klimakteriet, sjukdomar, läkemedel med mera. De flesta som har milda eller måttliga symtom får bra lindring genom att droppa ögonen med en lämplig ögondroppe, en till flera gånger om dagen. Smörjande ögondroppar fungerar också bra för dem som bara lider av torra ögon i speciella situationer, till exempel vid skärmarbete eller när de är ute i vind och blåst.

För ihållande besvär finns det ögondroppar och ögonsalva som har högre viskositet och därför stannar kvar längre på ögat.

torra ögon. äldre man
torra ögon klimakteriet

Ögonen är vårt viktigaste sensoriska organ och ger oss unika upplevelser varje dag. Därför är ögonhälsa mycket viktigt för oss!
Under hösten 2024 lanserar vi en ny serie produkter som återfuktar torra irriterade och trötta ögon – allt från lättare besvär till mycket torra ögon och ihållande besvär. Men också effektiva produkter som lindrar när det svider, rinner och kliar i ögonen.
Produkterna är tillverkade av ledande europeiska företag inom medicinteknik som utvecklar receptfria produkter för behandling av besvär med torra ögon.
Håll utkik – vi berättar mer under hösten!